De geheimen van ons als hijabi’s.
13/11/2014
Keep on doing
18/11/2014
Toon alles

Eerste prototype klaar! Nog twee te gaan…

Even een snelle update over de prototypes. Het eerste ontwerp is –sinds onze laatste post– in eerste instantie in toile gezet en na beoordeling en wat kleine correcties, ook daadwerkelijk in de juiste stof als sample gemaakt. Deze is dus  inmiddels klaar.
Het eerste ontwerp vergde veel meer uitleg en afspraken aangezien het bedrijf waarmee we werken helemaal niet thuis is in de wereld van de hoofddoeken. Maar ze hebben alhamdulillah wel veel kennis van technieken en mogelijkheden. Dus op dat vlak vormen we een goed team om de ontwerpen om te zetten tot testbare prototypes.

Morgen hebben we een nieuwe bespreking over de volgende twee ontwerpen. Deze gaan we tegelijkertijd doen. Hierna volgt de volgende afspraak om de stof te leveren en de patronen en toile-opzet van beide ontwerpen te zien en weer te beoordelen.

Klinkt misschien allemaal niet zo spannend, maar het is een uitdaging om deze processen vloeiend te laten verlopen zonder vergissingen. Wie zegt dat ontwerpen en ontwikkelen eenvoudig is…die mag even bij ons langskomen. Iets wat je denkt dat vanzelfsprekend is, is voor een ander misschien niet zo. Dus alles draait om duidelijke communicatie en zoveel mogelijk visueel verduidelijken..

Maar we houden van wat we doen en elke dag is super spannend in onze reis naar de ontwikkeling van de ultieme droom-hijaab.

Ben je ook benieuwd? Houd onze nieuwsberichten en social media kanalen in de gaten.

Meer nieuwsberichten: hier

Volgende Hijaab-blogpost gaat over: De geheimen van ons als hijabi’s.

So stay tuned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *