Next round… Doorontwikkeling!
15/01/2015
Geweldige tip: Hoe voorkom je hijab haar?
08/05/2015
Toon alles

Verfijning

Een volgende update over de ontwikkeling. Het was een ontzettend drukke maar leerzame en verrassende periode. We hebben inmiddels de tweede ronde samples achter de rug. Hieruit kunnen we nu de vorm definitief vastleggen, dit na alle denkbare opties –en geloof me dat zijn er veel- te hebben overwogen en/of laten verwerken in een sample.
Tijdens het bedenken van vormen en lengtes en mogelijkheden, zijn er alweer enkele volgende modellen uitgekomen die we later ook willen uitbrengen inshallah. Maar voor we zover zijn…eerst deze Droomhijaab naar jullie brengen!

We hebben inmiddels binnen en buiten de Nederlandse grenzen de opties bekeken voor de productie. We hebben diverse productiefabrieken bezocht en nieuwe contacten gelegd. De laatste reis naar een fabriek ziet er veelbelovend uit. Gisteren hebben we hiervan ook de eerste samples mogen ontvangen om de kwaliteit en technieken te kunnen beoordelen.

De verpakking en labels zijn inmiddels uitgezocht en klaar om besteld te worden.

Alhamdulillah…we komen dichterbij de lancering. Een voorzichtige hoop is er om tegen de zomer te kunnen lanceren, als alles goed loopt inshallah.

We houden jullie op de hoogte.
Meer nieuwsberichten: hier

Volgende Hijaab-blogpost gaat over: Hoe voorkom je hijaab-haar?

So stay tuned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *