Update samples
16/12/2014
Verfijning
04/03/2015
Toon alles

Next round… Doorontwikkeling!

De volgende samples zijn in de maak. We hebben inmiddels de vorm van de hijaab doorontwikkeld, en zijn volop bezig met de maat ervan.

Er wordt nu gekeken of het een one size zal worden of dat we toch met maten gaan werken. Allebei zijn mogelijk, dus de samples zullen uitwijzen welke hierin met de kop boven de andere uitsteekt inshallah.

De samples die nu in de maak zijn zijn one sizes, als dit niet zou werken dan gaan we de maten die we inmiddels wel hebben gedefinieerd ook in samples laten maken.

Ook zijn we stilaan bezig met de details, labels, etiketten, verpakkingen en dergelijke dus er is genoeg te doen en uit te zoeken momenteel. Ook kijken we naar naar de productie van de hijaabs momenteel, fabrieken of ateliers, binnen of buitenland?  Dit wordt momenteel uitgezocht, om een goede kwaliteit en prijs te bekomen inshallah.

Ons fase-plan dat we helemaal in het begin hadden opgemaakt (om op de juiste weg te blijven en niet af te dwalen) begint stilaan meer en meer afgestreept te worden,  alhamdulillah ya rabb.

Meer nieuwsberichten: hier

Volgende Hijaab-blogpost gaat over: Hoe voorkom je hijaab-haar?

So stay tuned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *