Over CasaNour

In 2014 nam ik de eerste stappen om de wereld van de hijab’s te veranderen, na inmiddels meer dan 15 jaar zelf de hijab te dragen. Iets wat we eigenlijk allemaal wel willen, een hijab die comfortabel, functioneel en stijlvol is. En het beste van alles is dat je hem in minder dan 10 seconden kunt omdoen

3 stappen

In mijn reis tot het vinden van jullie hijab, ben ik begonnen bij de kern. Mijn zusters, want jullie gaan hem uiteindelijk dragen. Tijdens de startfase heb ik veel zusters gesproken en geluisterd naar jullie problemen rondom het dragen van hijab’s. Ook mijn online enquête met vragen heeft veel waardevolle informatie opgeleverd.

Er waren bijzondere momenten, met veel gelach, serieuze discussies en openlijke brainstorm sessies (met soms de gekste oplossingen). Hierna ben ik begonnen met het vertalen van al deze eisen en wensen naar een tastbaar model.

Toen ik de eerste sampel in handen kreeg, was ik overweldigd en gelukkig dat het gelukt was. Natuurlijk was de eerste sampel niet perfect, maar ik wist dat het goed zou komen. Na vele sessies heen en weer tussen zusters (de testpanels), de coupeuse en ikzelf om de eerste sample te optimaliseren, ontstond het definitieve model zoals je nu in de shop ziet.

Wat ik hiermee wilde zeggen, is dat jouw hijab een verhaal heeft. Als je hem draagt, zul je ervaren dat hij is ontstaan vanuit jullie inzichten en weet je hoe hij tot stand is gekomen.

Ik ben geen inkoper die kant-en-klare producten doorverkoopt. Ik verkoop enkel eigen ontworpen hoofddoeken, die ikzelf laat produceren en waarvan ikzelf voor alle processen van begin tot einde verantwoordelijk ben. Dit om de perfecte hijab met de beste kwaliteit aan jou te kunnen bieden.

 

Bedankt

Bij deze wil ik toch ook nog even enkele personen bedanken:

  • Alle zusters die bij de startfase deel hebben genomen aan mijn online enquête, en mij hiermee waardevolle feedback hebben gegeven.
  • De coupeuse, die mij hielp om mijn ideeën om te zetten in concrete modellen.
  • De zusters (testpanels), die meerdere keren bij elkaar zijn gekomen om de sampels te passen en hun feedback te geven.
  • Mijn klanten die ons steunen en ontzettend mooie, leuke en ontroerende reviews sturen.
  • Het hele CasaNour-team die achter de schermen van onschatbare waarde zijn.

Be Moslima !

Tenslotte wil ik je nog één ding meegeven: wees trots op jezelf En op je Hijab,

Wist je dit ?

CasaNour

CasaNour is hoofddoek en hoofddoek is CasaNour. Als het gaat om hoofddoeken dan ben je bij CasaNour aan het juiste adres. Casa betekent “huis” en Nour betekent “licht”.

Kenniscentrum

CasaNour is het kenniscentrum rondom het onderwerp hoofddoeken. Bij ons stopt het niet bij de verkoop, maar we geven waardevolle kennis, nieuws en de laatste trends over de hoofddoeken. Ontdek via mijn blog hoeveel meer jouw hoofddoek voor je kan betekenen.

Eigen ontwerp

CasaNour verkoopt enkel eigen ontworpen hoofddoeken; waar wij persoonlijk betrokken zijn bij alle ontwerpdetails en productielijnen. Ook benieuwd naar ons volgende ontwerp? Volg ons of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wat zeggen anderen over ons