5 Geweldige tips om je hoofddoeken te organiseren.
16/12/2014
Next round… Doorontwikkeling!
15/01/2015
Toon alles

Update samples

Het was een tijdje stil, maar achter de schermen zijn we druk bezig om onze Droom-hijaab zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te kunnen lanceren inshallah.

Zoals we in het vorige nieuwsbericht vertelden hebben we inmiddels alle drie de samples opgehaald. Van idee naar iets wat je werkelijk kan bekijken, omdoen en vasthouden is heel erg leuk. We hebben inmiddels de samples ook aan een select groepje geweldige hijaab-dragende vrouwen voorgelegd en de eerste reacties zijn alhamdulillah overweldigend leuk.

Het maken van deze samples heeft ook duidelijk gemaakt wat werkt en wat niet, wat verbeterd moet worden of veranderd worden. Soms werkt iets in gedachten heel logisch maar in werkelijkheid valt het tegen of is het juist helemaal wat het moet zijn. Alhamdulillah hebben we nu dus aan de hand van deze drie samples een besluit kunnen nemen over de definitieve vorm van de Droom-hijaab. Deze vorm zijn we nu aan het doorontwikkelen.

Dit betreft verbetering van de vorm, definitieve stofkeuzes en de afwerking moeten bepaald worden. Dus we gaan met plezier op naar de volgende fase!

Bedankt voor jullie steun.

 

Meer nieuwsberichten: hier

Volgende Hijaab-blogpost gaat over: Hoe voorkom je hijaab-haar?

So stay tuned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *