Hoofddoek vraag?
12/10/2014
CasaNour on social media
12/10/2014
Toon alles

Work in progress!

We hebben in deze paar maanden al weer heel wat bereikt. Wat we achter de rug hebben is teveel om op te noemen en waarschijnlijk niet erg interessant i guess… tenzij je marketing, websites maken, naam en logo ontwikkelen interessante dingen vind? Maar dan horen we dat wel, en wijden we daar ook een blog aan.

Nu zitten we in de ontwerpfase van de hoofddoek en het zoeken van iemand (naaister,coupeuze,…) die de eerste ontwerpen kan omzetten naar een draagbaar sample. Dat we vervolgens kunnen analyseren. Heel leuk om te doen. Wat een mens kan leren op korte tijd is ongelofelijk alhamdulillah.

We hebben ondertussen al interessante mensen mogen ontmoeten, echt met passie voor hun vak. Dus onze dagen zijn gevuld met onder andere pashoofden, naald en draad en naaimachines… al bij al erg leerzaam. We hebben nog geen beslissing gemaakt ivm de samples want we zoeken iemand die het concept begrijpt en technisch mee kan denken.

Dus de zoektocht gaat toch nog even verder… want we hebben nogal¬† ‘high standards’¬† als het gaat om iets ontwerpen wat voor al onze zusters is.
Meer nieuwsberichten: hier

Volgende Hijaab-blogpost gaat over: Hijaab Inspiration Contest

So stay tuned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *