Hoe voorkom je haaruitval?
23/05/2015
Hoofddoek stijlen: Hoe vind ik mijn stijl?
14/06/2015
Toon alles

Vernieuwende islamproducten en de zomerhijab

Soms bestaan er van die islamproducten waarvan je denkt, waarom weet hier nu pas van. Dat is ook zo met je hijab aanpassen aan het seizoen. Vooral in Nederland kan dit erg handig zijn met het wisselvallend weer. Zomer hijabs zijn een perfecte manier om heerlijk luchtig deze zomer (thuis of op vakantie) in te gaan. De laatste jaren is een grote vooruitgang te zien in hijab wereld! Mijn eerste collectie zomerhijaabs is daar een goed voorbeeld van.

Een must voor zomerhoofddoeken is dat ze licht en ademend zijn. Wij hebben dus lichtgewicht stoffen zoals dunne chiffon gekozen omdat deze winddoorlatend zijn en toch de nodige bescherming bieden tegen de zon.

Natuurlijke vezels zoals katoen zijn een must voor onder je hijab, ze laten je huid en haar ademen, terwijl donkere zwaargewicht polyester stoffen aan de achterkant van je kast moet blijven dit seizoen! Mijn collectie zomer hijabs, is ontworpen met het oog op optimaal comfort en gemak, en die vooral voor de warmere seizoenen ideaal zijn door onder andere het geïntegreerd katoenen onderkapje.

De hijab is een belangrijk deel in ons leven, en daarom is het belangrijk altijd het beste te willen bieden. Waarom zouden we elke vooruitgang in comfort en gemak in de weg staan. Het maakt het enkel makkelijker en toegankelijker voor moslims om de hijab te gaan dragen. Ik luister naar wat onze problemen zijn met betrekking tot de hijab, en bied daar een oplossing voor. Mijn enthousiaste fans juichen dit blijkbaar alleen maar toe. En dat begrijp ik…wij willen gewoon een comfortabele hijab, aangezien deze de hele vaak lange dagen wordt gedragen.

Waar heb jij het meeste last van tijdens de zomer met je hijab?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *