[Deel 3] Lijst meest voorkomende hijab kleuren en voor welk type deze het beste passen?
19/08/2016
4 handige tips voor uitstekende haartjes
03/10/2016
Toon alles

Ideale kapsels voor hijabi’s [mét tutorials]

kapsels

Ik denk dat de meesten zich hierin wel zullen herkennen, als ik zeg dat de meesten van ons hun haar in een “gewoon” knotje doen als ze hun hijab dragen.

Maar er zijn eigenlijk vele leuke mogelijkheden voor je kapsel die én hijabvriendelijk zijn, én toch ook leuk zijn als je bij je ouders of vriendinnen je hijab toch even uitdoet. Of als je bijvoorbeeld naar een trouwfeest gaat. En het duurt niet eens zo heel lang om deze –net even wat andere–  kapsels zelf te creëren.

Hieronder laat ik jullie enkele van mijn favorieten zien, inclusief tutorial

1) Cross-over vlecht

cross-over-vlecht

2) Bun Chique

bun-chique

3) Hoog-Laag vlecht

hoog-laag-vlecht

4) Haarband twist

haarband-twist

5) Braid twist

vlecht-twist

Onze Instant Hijab is echt heel geschikt als iets meer tijd aan je kapsel hebt besteed en het mooi wil houden. Ik vond het altijd zo spijtig als ik mijn haar had opgestoken en dan doe je je hijab om en je kapsel is helemaal platgedrukt. Vooral het bekende onderkapje is hierin de boosdoener.

Met onze Instant hijab bind je enkel de lintjes van het geïntegreerde onderkapje vast en er komt helemaal geen druk op je haar. Ideaal dus al zeg ik het zelf. Stiekem was dat voor mij een punt om in het ontwerp mee te nemen en op te lossen 😉

Heb jij nog andere tips of leuke kapsels, laat het ons weten.

 


Instant Hijab CasaNour

Instant Hijab CasaNour
Bestel NU je ideale hijab

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *