Ideale kapsels voor hijabi’s [mét tutorials]
30/09/2016
Beginnersgids: Makkelijke oplossingen voor modest outfits
12/11/2016
Toon alles

4 handige tips voor uitstekende haartjes

type

Iedereen die de hoofddoek draagt kent het wel, welke hoofddoekstijl of soort hoofddoek je ook draagt er steken altijd wel van die kleine irritante haartjes uit.

Ik heb al veel dingen geprobeerd, sommige werken en sommige totaal niet. Voor jullie heb ik de dingen die werken even op een rijtje gezet zodat het jullie misschien kan helpen.

  1. Grote haarclips

1

Als je deze soort clips verticaal naast je oren vastclipt, blijven je haartjes vrijwel de hele dag door op z’n plaats. Voor als als je dit combineert met een tube bone kapje dat houdt de clips extra op z’n plaats en voorkomt dat ze wegschuiven.

  1. Schuifspeldjes

2

Dit soort speldjes doen echt wonderen, schuif ze verticaal naast je oren vast en alles blijft absoluut zitten waar het moet zitten.

  1. Een sporthaarband met anti-slip

3

Deze zijn ook heel fijn om die irritante haartjes op hun plaats te houden. Deze sporthaarbanden zijn meestal iets van 1 cm breed en hebben een speciaal anti-slip laagje wat én je haartjes op hun plaats houden én de haarband zelf blijft goed zitten.

  1. Check je kapsel

Als die kleine haartjes echt constant uit je hijab steken, is het misschien tijd om een nieuw kapsel uit te proberen. Ook de manier hoe je je haar onder je hijab vastzit kan soms wonderen doen. Hier enkele tips voor kapsels voor hijabi’s.

Van die kleine irritante haartjes heeft elke hijabi wel eens last en we kunnen er allemaal wel over meepraten. Heb jij een fantastische tip die goed werkt, deel het dan met ons zodat we elkaar kunnen helpen.

 


Instant Hijab CasaNour

Instant Hijab CasaNour
Bestel NU je ideale hijab

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *