4 handige tips voor uitstekende haartjes
03/10/2016
Beauty-blogger Lanita.nl: Review Instant Hijab CasaNour
09/12/2016
Toon alles

Beginnersgids: Makkelijke oplossingen voor modest outfits

 

type

Als je net de hijab begint te dragen, is het niet altijd eenvoudig om je kledingstijl meteen helemaal aan te passen. Allereerst even melden dat het aanpassen van je kleding meestal niet van de ene op de andere dag gebeurd (op uitzonderingen na natuurlijk).

Als je beslist hebt om hijab te dragen, of je meer modest/bedekt te kleden, bedenk dan altijd de wijsheid achter je keuze, en vergeet niet dat het een proces is waar je in groeit. Leg niet teveel druk op jezelf, en laat anderen dat ook niet doen. Veranderingen nemen tijd, en deze veranderingen moet op jouw eigen tempo gebeuren.

Nu dit gezegd is, deel ik graag enkele handige tips om je kleding extra modest te maken, zonder dat je veel geld of nieuwe kledingstukken hoeft aan te schaffen. Je kunt met je huidige kleding en deze tips vast al een heel eind komen.

  1. Te korte mouwen

1-1

 

 

 

Als je mouwen te kort zijn, kun je dit handig verlengen door van die handige mouwtjes eronder te doen. Deze zijn in heel veel kleuren en stofsoorten te koop bij Turkse of Marokkaanse winkels.

 

 

 

 

  1. Nauwsluitende jurken

2

 

 

 

Elke moslima zou een open abaya of lange vest in haar kast moeten hebben. Heb je een jurk die net wat te nauw aansluit, draag er dan deze open abaya of lange vest over en je bent good to go…

 

 

 

 

  1. Extra bedekking

3

 

 

 

Is je hijab net te kort voor je gevoel? Of wil je net wat extra bedekking? Probeer eens een extra sjaal rondom je nek te draperen. Gelijk meer bedekking, op een makkelijke manier.

 

 

 

 

  1. Te veel ronding zichtbaar

Soms heb je prachtige jurken, maar die net wat teveel laten zien van je vormen. Draag in plaats van leggings of panty’s een gewone (niet nauwsluitende) broek. Dit zorgt ervoor dat de stof minder tegen je lichaamsvormen “plakken”.

Heb jij misschien nog handige tips laat het weten in de comments.

 


Instant Hijab CasaNour

Instant Hijab CasaNour
Bestel NU je ideale hijab

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *